Location:

Nam Từ Liêm District, Hà Nội City

5.00
(7 reviews)
12
Products
On Chus Since: 22/07/2021

Household cleaning products are essential these days, but there are potential risks to health and the surrounding environment due to the chemical compounds present in these products. Especially for families with young children, elderly and pregnant women, the search for effective and benign household cleaning products and dishes is gradually becoming a necessity.

ENZYCO an all natural cleaning products brand, is a subsidiary of Sen Capital company. It was established to provide household cleaning solutions from biological enzymes. Their products are researched and developed to not only clean with antibacterial efficiency, but also create a safe environment which is completely free of hazardous chemicals

ENZYCO foundation is based on promoting the use of natural ingredients for effective cleaning solutions. The products can be used as regular dishwashing liquid or laundry detergent. The main focus is to protect your family's health while making a minimal impact on the surrounding environment.

Enzyco
88,000 
Hà Nội
Hoai Tran
Điểm mạnh đầu tiên của sản phẩm là tính sinh học. Nước Rửa Tay Sinh Học không chứa các chất hóa học gây hại và độc tố, thay vào đó nó sử dụng các thành phần tự nhiên và hữu cơ. Điều này làm cho nó an toàn cho da và không gây kích ứng, thích hợp cho cả người lớn và trẻ em. Nước Rửa Tay Sinh Học cũng rất hiệu quả trong việc tiêu diệt vi khuẩn và vi rút. Tôi cảm thấy yên tâm khi sử dụng sản phẩm này, biết rằng nó giúp loại bỏ các mầm bệnh trên tay của tôi và giữ cho tôi và gia đình mình an toàn. Một ưu điểm khác của sản phẩm là nó không gây khô da. Tôi đã trải qua những trường hợp sử dụng nước rửa tay khác khiến da tay trở nên khô và căng. Nhưng với Nước Rửa Tay Sinh Học, tôi đã không gặp vấn
Enzyco
99,000 
Hà Nội
Monica
This natural dishwasher is a game-changer! I was skeptical at first, but it exceeded my expectations. Dishes come out sparkling clean, and it's gentle on my hands. Plus, it's environmentally friendly. I won't go back to traditional dishwashing detergents!
Enzyco
104,500 
Hà Nội
Hoai Tran
ôi đã sử dụng Nước Ngâm Rửa Rau Củ Quả trong một thời gian và tôi thực sự ấn tượng với hiệu quả của sản phẩm này. Nước ngâm rửa này không chỉ giúp loại bỏ bụi bẩn và vi khuẩn trên rau củ quả mà còn giữ được độ tươi mới của chúng. Một điểm mạnh của sản phẩm này là nó làm sạch rau củ quả một cách nhanh chóng và hiệu quả. Chỉ cần ngâm rửa trong nước trong vài phút, tôi có thể thấy rõ sự sạch sẽ hơn trên bề mặt của rau củ quả. Điều này cho thấy sản phẩm thực sự loại bỏ các tạp chất và vi khuẩn có thể gây hại cho sức khỏe.
Enzyco
165,000 
Hà Nội
My Vo
sản phẩm tốt thật, tẩy rửa rất ok. Mùi lại thơm và dễ chịu nữa không bị hắc như nhiều sản phẩm khác.
Enzyco
108,900 
Hà Nội
My Vo
Good
Enzyco
319,000 
Hà Nội
This product has no reviews
Enzyco
209,000 
Hà Nội
This product has no reviews
Enzyco
165,000 
Hà Nội
This product has no reviews